Tokroligt.


Händelserik vecka kan man säga! Började veckan med att vara förkyld men det gick snabbt över. Ställde in husvagnen i onsdags för vinterförvaring, besökte Ramonarallyings sponsorevent i torsdags vilket var årets.. näe vänta decenniets roligaste händelse hittills (giftemål och barnafödande ingår inte) eftersom det här räknas som nöje ;-D ATT det kan va så roligt att åka och köra bil fort det är helt sjukt! Man blev ganska sugen oxå eftersom vi fick prova crosscarts nere på skepptuna mk:s bana och då pratar vi inte sommarlands crosscarts utan tävlingscartar på 125cc och ca 38hkr drevade för att gå max 80km/h så accelerationen var det knappast något fel på :-P Åkte med Ramona 2 varv på skepptunas "sprintsträcka" och jag kan säga att får ni chansen att åka en potent 4hjulsdriven rallybil någongång så GÖRT! :-D äckligt roligt! En film på detta kanske kommer senare!

Eftermiddagen så ägnade vi åt bilkörning först med lite Sveriges sämsta bilförarekoncept med backning och körning mellan koner och in i en hindergård och göra en vändning på ett försök bl.a men skillnaden den här gången att nu handlade det om sveriges bästa bilförare haha ;-)) Efter det så fick vi utföra en massa olika bromsbrov i både torrt och vått underlag för att se hur bilar beter sig och för att uppleva fartökningar med bara 5-10km/h vad det kan göra vid en undanmanöver. Sist ut på dagen var det körning på tid genom en längre konbana på ca 300-400m,  heelt sjukt skoj var det. Banan gick på mellan ca 50-60sekunder att ta sig genom och bilen var den här gången en Misubishi evo X. 

Jag kan varmt rekommendera er alla att säga till erat företag att möjligheten finns att åka till Trosta Park en hel dag med dina arbetskamrater och få en dag blandat med teori och körning. Väldigt nyttigt och lärorikt och personalen där är helt suverän! För er som är sugna på Ramona Rallying Driving School så för att boka eller ta info och närmare uppgifter så mailar man Ramona Karlsson. Hennes mailadress är [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0