NYYYYYY BLOOOOOOOGG!!!!!!!!

Läget är följande! Jag har bytt bloggadress pga att jag tror den här bloggen är enklare för mig att sköta som är gammal oteknisk och virrig OCH det bästa är att här är det bara att skriva kommentarer rakt av så det ryker!!!!!! Man behöver inga lösenord eller koder eller annat tjafs utan här skriver man bara rakt av! Enkelt! Och jag gör ju allt för er men det vet ni ju redan ;-)

I går fick Nathalie sin första blånagel btw! Marie duschade och Nathalie sprang och lekte i hallen och fick tydligen för sig att "hmm vad händer om vi stänger dörren tro med höger pekfinger i mellan??? dock inte i öppningen heller utan nu pratar vi om sidan på dörren där gångjärnen sitter!!!! Det gjorde ont och såg ut att göra ont :-s förvånandsvärt så glömde hon bort det rätt skapligt snabbt och lekte på som vanligt men gick och höll sig lite i fingret! Shit happens som man säger, det lär ju knappast vara sista blånageln eller såret hon får! tur att hon har pappas smärt tröskel och tål det mesta ;-)))

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu funkar de:)

2011-10-11 @ 05:36:08
URL: http://elinmedk.blogg.se/
Postat av: Bernice

Aj, men tur lillan klara sig ändå.. o som sagt, de e inte första o sista ;) kramen på er

2011-10-12 @ 22:19:37
URL: http://www.stundenstankar.blogspot.com
Postat av: Emma svensken Ryyti

Men sötfia, anar att skriket ekade första minuten.. Det GÖR ont med kläm skador, men det är också troligt att de lär sig av sina misstag.

Markus har oxå blånagel nu, tack vare sin hammare, riktigt ologiskt att slå sig där :-)

2011-10-13 @ 00:16:15
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Postat av: Madde

Yipppeeeeee!!!!!! Nu kan man ju kommentera dina inlägg oxå :0) Kul kul. Stackars lillgumman, tur att dom brukar komma över det fort alla fall. Synd bara att små barn har så himla svårt att lära av sina misstag, kan göra om samma "dumhet" gång på gång på gång, trots att det gör lika ont varje gång :0)

2011-10-15 @ 13:38:26
Postat av: Anders

Hur bra som helst ;-p

2011-10-22 @ 15:23:35
URL: http://pontiacsmurfen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0